به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، دکتر جهانگیری در این جلسه با اشاره به اهمیت ثبت و مستند سازی دانش و تجارب مدیریتی در دستگاه های اجرایی، گفت: بسیاری از موضوعات و چالش های پیش روی مدیران کشور در سالهای گذشته یکسان بوده و باید به منظور افزایش توان مدیریتی در مواجهه با مسایل تکراری نظیر مقابله با حوادث غیرمترقبه، تورم و ارز، خصوصی سازی و اصلاح نظام اداری، راهکارهای مناسبی با تکیه بر دانش مدیریت اتخاذ شود و در هر مسئله باید توجه شود که در دوره های قبل چه تصمیماتی در چه شرایطی اتخاذ شده و آثار آن چه بوده است.
معاون اول رییس جمهور مدیریت و رسیدگی به برخی از موضوعات نظیر وقوع زلزله در کشور را مساله ای بین دستگاهی توصیف کرد و خواستار الگوسازی در ثبت و ضبط مدیریت دانش در مواجهه با چنین رخدادهایی شد که دارای سابقه در کشور است که بعنوان سرمایه در اختیار کشور باشد.
در این جلسه که وزرای اقتصاد و دارایی، آموزش و پرورش و دادگستری نیز حضور داشتند، انصاری رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گزارشی پیرامون طرح های ارایه شده در جلسه ارایه کرد. شورای عالی اداری کشور ضمن موافقت با دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه های اجرایی، طرح ساده سازی مراحل شروع کسب و کار و طرح اصلاحات فرایندی در نظام اداری؛ مقرر کرد تا سازمان امور اداری و استخدامی کشور هماهنگی های لازم را با هیات مقررات زدایی وزارت اقتصاد و دارایی و دبیرخانه شورای فناوری اطلاعات در جهت هم افزایی و رفع برخی موازی کاری ها انجام دهد.
مطالعات و ساختار این نظام نامه در مرکز مطالعات نظام ها و فناوری های مدیریتی سازمان اداری و استخدامی و با همکاری پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی از سال ۹۷ تا ۹۹ انجام شده و قرار است نقشه راه وپیوست های راهنمای این نظام نامه پس ا ز تصویب در ستاد تحول اداری کشور به دستگاه های اجرایی ابلاغ شود.